tirsdag 23. august 2011

Soul Garden

I går oppdaget jeg en kjempekul interiørbutikk øverst på Grünerløkka, i en av sidegatene til Sannergata (ved 7/11) som heter Soul Garden. Jeg pratet en liten stund med eieren, Nasim på 28 fra Iran, som åpnet butikken for ca. 1,5 år siden. Hun studerte ett år med klesdesign på Esmod, og ved siden av å drive Soul Garden jobber hun som DJ på sjette året.

Når man går inn i butikken blir man truffet av herlige dufter fra Durrance duftlys, og det første man ser er et blikkverk med norske troll, og et turkist bord som opprinnelig var en maskinpresse.



Butikken er ganske liten av størrelse, men den inneholder utrolig mye fint! Innerst i den "mørke" delen av butikken finner man massevis av stearin lys og søte smykkeskrin og -stativer, og lenger ut ved lyset finner man søte lykter og kakestativ. Som kontrast til alt det søte har hu også tatt inn noen kule krukker og kasser i dyreprint og lær. Hun er veldig opptatt av å ta inn one of a kind ting, noe som gjør at man bare MÅ tilbake for å titte!

Stilige Nasim i tee med Frida Kahlo print fra Zara, jeans fra Pieces, Converse og øredobber kjøpt på marked i Lyon, Frankrike.

Jeg kom meg selvfølgelig ikke ut av butikken uten å kjøpe noe, og det hjalp ikke akkurat at det var salg heller!




 Nytt smykkeskrin!


Kjøpte to av disse til å henge på veggen sammen noen søte smykker.



Håndlagde lysestaker fra svenske Sia!

Nasim var så snill at hun ga med meg denne søte og saken på kjøpet! Kan du gjette hva det er?


En lommelykt! Superpraktisk når det er mørkt ute og man ikke finner nøkkelhullet fordi noen har skrudd av utelampen, eller hvis man har parkert bilen et sted der det ikke er gatelykter. Den får til og med plass i lommeboken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar