torsdag 5. januar 2012

Skamklipt!

Jeg var hos frisøren i dag.. Jeg sa at jeg ønsket meg dette:


Det jeg endte opp med ligner mer på dette:


Poenget var en litt mer edgy frisyre, og nå ser jeg ut som en ti åring. Orker ikke vise dere hele trynet mitt akkurat nå, men her er en liten titt.. Se hvor kort det er! Ja, ja, det gror jo ut igjen ganske fort..

3 kommentarer:

  1. Herregud , frisøren må enten A-ha drukket eller B-glemt å ta på seg linsene..Ser man ikke forskjell på over og under skruldrene burde man ikke hatt svennebrevet ass..Jeg kunne klippet deg bedre i fylla liksom! Huff, det verste som er det å få en misfornøyd frisyre..Angelica Blick har en del lenger enn det ja..(tydelig misunderstood du) :/

    SvarSlett
  2. Jeg gikk på Utdanningshuset. Vi hadde 3 fotoshooter med location + examen der vi skulle fixe alt selv..(utendørs location) på meg!! Imageakademiet har noe jeg savnet på utdanningshuset og det var utplassering i 2 uker. Hører elever som har vært utplassert i både London og Køben jeg..Høres gøy ut!!

    SvarSlett
  3. Hehe ja, tror nok det er siste gang jeg klipper meg der for å si det sånn!!

    Vi hadde 6 fotoshooter pluss eksamen, og vi fikk kun 10 min hver i studio. Det var veldig gøy med utplassering, men det var utrolig dårlig lagt opp fra administrasjonen sin side. De fleste måtte finn utplassering selv fordi de ikke fant nok plasser til oss, og ingen fikk der de ønsket. Men vi hadde mange kjente og spennende gjesteforelesere, og det var jo et stort pluss. Faglig har jeg elsket det, men det administrative gjør at jeg heller vil anbefale andre å gå utdanningshuset. Virket som du trivdes ihvertfall:)

    SvarSlett